CSMS Iaşi – Hajduk Split 2-2

Meci istoric în Copou, prestație pe măsură a alb-albaștrilor care au fost foarte aproape de o victorie la debutul în Cupele Europene.

S-a terminat 2-2, un meci și un spectacol agreabil care poate fi un punct de plecare pentru un sezon ce se anunță chiar mai bun decât precedentul și, de ce nu, un punct de plecare spre o calificare!

 

CSMS Iaşi: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu – Ciucur, Mitici, V. Gheorghe, Bole – A. Cristea, Piccioni
Antrenor: Nicolo Napoli

Hajduk: Stipica – Juranovici, Nizici, Cosici, Milici – Jefferson – Kozulj, Toma Basici, Vlasici, Tudor – Mastelici
Antrenor: Marijan Pusnik

 
“Felicit băieții pentru meciul făcut, dar am făcut două cadouri echipei adverse. Ei ne-au făcut cadou un gol în prima repriză, noi le-am făcut două în cea de-a doua. Puteam intra la pauză cu 3-0, dar am intrat cu avans de două goluri. Am primit repede gol și a rămas 2-1 până pe final. În ultimul minut s-a făcut o greșeală copilărească. Sunt în continuare șanse de calificare. Azi (n.r. joi, 14 iulie) s-a văzut că noi am dominat prima repriză, să vedem ce va fi în retur. Cred că șansele rămân 50-50”, a spus Nicolo Napoli la finalul jocului.

Marijan Pusnik: “Aşa cum am sperat, au fost şi goluri şi un meci frumos. Felicit gazdele pentru joc, publicul pentru fair-play. Am început meciul catastrofal, parcă era un concurs cine dă mai multe mingi Iaşului! Asta pentru că unii jucători tineri s-au speriat. Mă bucur însă că s-au ridicat la 2-0 şi am obţinut un rezultat bun pentru retur. Am strigat mult la ei, pentru că sunt foarte tineri, de asta a apărut şi diferenţa mare între cele două reprize. Nu am subestimat Iaşul, noi respectăm fiecare adversar. Ştiam de Cristea, de Piccioni, de Grahovac, a cărui greşeală ne-a salvat”.

Florin Prunea (preşedinte, CSMS Iaşi): “Am făcut o primă repriză de un înalt nivel şi eu cred că meritam să câştigăm acest meci. Păcat, am fost la un pas de o mare victorie. Grahovac e puternic, va trece peste acest moment care se poate întâmpla oricui. Calificarea se joacă. Presiunea e pe ei, au puncte slabe, s-a văzut când îi luam la viteză, pentru că pun accentul pe gabarit. La Split, mergem în infern ca un comando puternic, gata de luptă, pentru a-şi îndeplini misiunea”.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.