Cursa Bucharest International 10K a fost amânată din cauza COVID-19

Cea de-a 5-a ediţie a cursei de alergare stradală Bucharest International 10K, organizată de Constantina Diţă, campioană olimpică la maraton în 2008, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii.

„Ne aflăm într-o situație fără precedent atât la nivel național, cât și la nivel internațional din cauza pandemiei COVID-19.  Cea de-a cincea ediție Bucharest International 10K era programată pentru data de 26 aprilie 2020, dar ținând cont de situația actuală în ceea ce privește epidemia de Coronavirus și a instituirii stării de urgență în România am decis să amânăm desfășurarea evenimentului. În acest moment sănătatea tutuor este cel mai important lucru.

Astfel, noua dată la care vom alerga pe cele mai frumoase străzi din București este 20 septembrie 2020.  Am decis acest lucru în ton cu măsurile luate la nivel național pentru a preveni extinderea epidemiei de Coronavirus, sănătatea și siguranța tuturor fiind primordială acum.

În aceste condiții:

– înscrierile la Cursa Populară, 10K, Team Challenge, 21K și Wheelchair vor fi reportate pentru data de 20 septembrie 2020.

– toți alergătorii înscriși până la data de 17 martie, inclusiv, vor primi o reducere de 10% din taxa de înscriere la ediția din 2021 a Bucharest International 10K

– participanții care nu vor putea lua startul la ediția din 20 septembrie 2020 vor primi kit-ul de participare și vor avea o reducere de 10% din taxa de înscriere la ediția din 2021.” se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a competiţiei.

Noua dată stabilită de organizatori pentru desfăşurarea cursei este 20 septembrie 2020.

Toate înscrierile la Cursa Populară, 10K, Team Challenge, 21K şi Wheelchair vor fi reportate pentru data de 20 septembrie, iar alergătorii înscrişi până la data de 17 martie, inclusiv, vor primi o reducere de 10% din taxa de înscriere la ediţia din 2021 a Bucharest International 10K, precizează sursa citată.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV