Dacă nu plecați pe insulă, vine insula la voi!

Nisip auriu, șezlonguri și volei. Asta îi așteaptă pe timișorenii care vor vizita Shopping City Timișoara în următoarea perioadă. O zonă special amenajată, asemănătoare cu o plajă va putea fi văzută începând de miercuri, 22 iunie.

Timișoara va găzdui cel mai important turneu de volei pe plaja din Romania

Mai mult, în weekend-ul 25-26 iunie, Shopping City Timișoara va găzdui o partidă de distracție pe terenul de volei special amenajat în parcarea din zona de intrare către hypermarket-ul Carrefour. Echipa de volei a Clubului Sportiv Agroland va desfășura meciuri demonstrative special pentru spectatori, sămbătă și duminică de la ora 19.00

Prin atmosfera tropicală, timișorenii se vor pregăti de distracția care-i așteaptă peste două săptămâni, la CEV Beach Volleyball Satellite 2016.

CEV Beach Volleyball Satellite 2016 se va desfășura pe plaja amenajată în Parcul Rozelor din Timișoara, în perioada 6 – 9 iulie. Competiția are premii totale în valoare de 7500 de euro și este găzduită pentru a doua oară consecutiv de orașul nostru. CEV Satellite Timișoara 2016 este organizat de UVT Agroland și CSM Timișoara, cu sprijinul Primăriei Timișoara. Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de Volei.

[themeum_category category=”euro-2016″ layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

 

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More