joi, august 18, 2022

Dan Nistor, ne dorim foarte mult să câştigăm cu Chindia

by Mircea M

Universitatea Craiova se află pe locul 3 în clasamentul din Liga I, cu 47 de puncte. În timp ce, Chindia este pe locul 9, cu 29 de puncte.

„Va fi un meci foarte greu, plus că vom juca pe teren neutru, pentru că nici ei nu sunt gazde. Cred că gazonul nu va fi aşa de bun cum ne-am dori noi. Suntem două echipe cu pretenţii total diferite, ne luptăm pentru locurile fruntaşe, iar ei se luptă pentru a încerca să prindă play-off-ul. Noi ne dorim foarte mult să câştigăm pentru a ne apropia de echipele din frunte. Pentru noi, cel mai important meci este primul meci. Ne gândim la meciul din campionat, sperăm să-l câştigăm şi apoi ne vom gândi şi la meciul de Cupă. E prea devreme să ne gândim la event. Ne gândim la primul meci. Cred că suntem destul de pregătiţi să jucăm din trei în trei zile”, a spus Dan Nistor, la conferinţa de presă.

István Kovács va arbitra Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii