Darby, a fi sau nu Gorjean ?

BaschetbalisŸtii Energiei au dovedit ca sunt o echipa buna,  la Bucuresti unde au invins pe Dinamo cu un zdrobitor 87 la 62 si au scapat de emotiile play-out-ului.

Dupa ce au intrat in vacantaƒ conducera clubului il asŸteaptaƒ inapoi si in sezonul viitor pe cel mai bun marcator din Liga Nationalaƒ.Darby a incheiat sezonul en-fanfare sŸi gorjenii speraƒ ca el saƒ revinaƒ la Tg-Jiu si din toamnsƒ.

Revine Darby ?

22_42_33_990Darby a fost din nou cel mai bun marcator al Energiei la BucuresŸti, cu 20 de puncte inscrise. Americanul a incheiat sezonul din postura de cel mai bun marcator al Ligii Nationale, cu 682 de puncte, in 33 de meciuri, adicaƒ o medie de aproape 21 de puncte pe meci. Darby are sŸi alte oferte, dar gorjenii speraƒ ca acesta sa revinaƒ la a doua sa casaƒ, la Tg-Jiu, acolo unde evolueazaƒ de 5 ani incoace.Cu scurte intreruperi marcate de aventuri ratate la Pitesti si in Cipru.

€žDarby a plecat dupaƒ meci acasaƒ. Din ce am discutat cu el, vrea saƒ vinaƒ inapoi la Tg-Jiu. Mai are sŸi alte oferte, dar prima lui optiune e Tg-Jiul. Un acord verbal nu pot sa spun caƒ avem…totusŸi a jucat 5 ani aici, a vazut caƒ toata lumea il iubeste, sŸi-a faƒcut treaba foarte bine sŸi cred caƒ o revinala Tg-Jiu. Nu pot saƒ spun caƒ vine 100% pentru ca nu ne-am inteles cu el pana in acest moment, asteptam sa negociem cu el. Toataƒ lumea cred caƒ el vrea saƒ revinaƒ. Este singurul jucator pentru  care pot saƒ spun ca a confirmat anul acesta in ciuda rezultatelor. Toataƒ lumea vrea spectacol cred sŸi sper sa se intoarca , mai spune Stroescu.

Data  de 31 mai este limitapentru numirea noului antrenor la care seful sectiei de baschet a Energiei o va anuntata.

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More