Directorul sportiv al HCM Minaur Baia Mare și-a dat demisia

Făt Ioachim Nicolae directorul sportiv al clubului HCM Minaur Baia Mare si-a anunțat demisia printr-un comunicat postat pe pagina oficială a clubului.

 

[themeum_alert close=”no” type=”info” title=””]

„Ca urmare a nemulţumirilor manifestate în ultima perioadă la adresa conducerii executive a Handbal Club Municipal Minaur Baia Mare, doresc să vă aduc la cunoştinţă demisia mea din funcţia de director sportiv.

În perioada în care am făcut parte din conducerea executivă, am reuşit împreună cu întreaga echipă şi cu staff-ul tehnic, să închegăm o echipă cu care am obţinut rezultate notabile şi care s-a luptat şi a obţinut victorii cu adversari de calibru ai României. Am câştigat Cupa României şi Liga Naţională, lucru care la începutul competiţiilor a fost greu de imaginat. Motivul demisiei mele vine ca urmare a neîncrederii manifestate în repetate rânduri de principalii finanţatori, de acuzaţiile privind modul de gestionare a situaţiei biletelor, precum şi a dorinţei mele personale de a mă implica în alte activităţi.

Mulţumesc încă o dată tuturor celor care au crezut în această echipă (suporteri, susţinători), tuturor celor care s-au implicat în obţinerea rezultatelor (sportivi, antrenori, conducere), precum şi celor care au susţinut financiar acest demers.

Personal, am petrecut o perioadă foarte frumoasă şi cu foarte multe satisfacţii alături de HCM Minaur. Rămân în continuare cu sufletul alături de echipa HCM MINAUR!

Cu stimă,

Făt Ioachim Nicolae

[/themeum_alert]

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More