Distracție și premii pentru amatorii de sport!

În weekend-ul 2-3 iulie, începând cu ora 16, va avea loc evenimentul Beach Volley in the City, un mini-turneu de volei pe plajă. Acesta se va desfășura la Shopping City Timișoara, pe terenul de volei special amenajat în parcarea din zona de intrare către hypermarket-ul Carrefour. Intrarea va fi liberă.

Weekend-ul acesta, la Shopping City Timișoara!

În pauzele dintre meciuri, amatorii de distracție vor putea să participe la diverse concursuri, printre care un campionat de Beach Volleyball. Câștigătorii vor fi premiați cu mingi de volei, tricouri, umbrele de plajă, articole pentru suporteri și multe altele. Înscrierea la concursuri se va face la fața locului.

Beach Volley in the City face parte din campania de promovare a CEV Beach Volleyball Satellite 2016, cel mai important eveniment sportiv al verii din Timișoara. Acesta se va desfășura pe plaja amenajată în Parcul Rozelor din Timișoara, în perioada 6 – 9 iulie.

CEV Satellite Timișoara 2016 este organizat de UVT Agroland și CSM Timișoara, cu sprijinul Primăriei Timișoara. Competiția se desfășoară sub egida Federației Române de Volei.

Citește si...

Aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run de la Funchal

Redacția

Rareș Toader completează lista atleților pentru Paris!

Szabi R

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More