Dragos Nedelcu si Romario Benzar au semnat cu Steaua

FC Steaua Bucuresti a anuntat transferurile lui Dragos Nedelcu si Romario Benzar, proveniti de la FC Viitorul

Cei doi jucatori au semnat contracte valabile pe 5 ani si s-au alaturat deja lotului condus de Nicolae Dica. Nedelcu va purta tricoul cu numarul 3, in timp ce Benzar va avea numarul 2.

Dragos Nedelcu este un jucator născut pe 16 februarie 1997, la Constanța. Acesta este un produs 100% al Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” și a debutat la FC Viitorul în 2017, adunând, până în prezent, 77 de partide oficiale și 3 goluri pentru echipă, alături de care a cucerit titlul în 2017. A evoluat la toate categoriile de vârstă la echipele nationale, iar în noiembrie 2016 a debutat pentru România, într-o partidă amicală împotriva Rusiei.

Romario Benzar este un jucator polivalent, nascut pe 26 martie 1992, la Timisoara. Acesta a fost crescut de Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” si a evoluat la FC Viitorul in toate sezoanele de cand echipa constanteana a ajuns in Liga 1. A strans, pana in prezent, 210 partide, 10 goluri si 25 de pase de gol pentru echipa la care a fost capitan, iar la nivelul echipei nationale a strans, incepand cu septembrie 2016, 7 meciuri oficiale.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.