EHF EURO 2014, Spania a invins Ungaria, 34:27

” Misiunea medalie! “, a început cu succes: Campionii mondiali au decis întâlnirea împotriva Ungariei  inca din primele minute de joc,  în cele din urma au invins clar, 34:27 la pauza 17:10.

spania ungaria euro 2014

Ibericii au început în forta partida impotriva Ungariei care nu a găsit modalitățile  de atac pentru a marca, au  avut in fata lor o aparare foarte buna după numai 14 minute  scorul era de 9-3.foto: facebook

” Am avut un start foarte bun . După ce că nu am jucat atât de obișnuit și apoi Ungaria prins în sus . Dar, în prima jumătate a anului ne-am despărțit impuls lor și în a doua jumătate a anului am fost controlul jocului . Cred că a fost cheia de joc , de control am avut în a doua jumătate “, a spus Tomas .

Ungaria a reușit să revină în meci dupa ce portarul Roland Mikler a inchis poarta, iar in minutul 22 scorul era de 11-9.Spania a dat drumu la joc si a reusit  in ultimele minute sa marcheze inca sase goluri iar la finalul primei reprize  a condus cu un avans de sapte goluri 17-10.

Spania a început a doua repriza foarte concentrata si extrem de mobila în apărare și eficienta în atac, chiar dacă Ungaria a jucat mai bine  in a doua parte a meciuluia în minutul 44 , scorul era de 26:18 pentru Spania.

Ungaria nu a renunțat si a redus diferența prin Gergö Ivanscik, șase goluri în total, dar nu a reușit să pună în pericol nationala Spaniei.

” Acest meci a fost în cele din urmă numai bun pentru unele experimente . Primele și ultimele zece minute din prima jumătate au fost grele, dar sa nu uitam am jucat impotriva unei echipe foarte bune.Am ratat prea multe șanse bune și am dat Spaniei un avantaj clar.a declarat antrenorul Ungaria Lajos Mocsai .

Spania a invins clar Ungaria scor final 34-27.Victor Tomas a fost declarat cel mai bun jucator  al meciului .

 VEZI rezultatele din grupe preliminarii

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.