Energia termina pe locul 2 la Cupa Mures

Echipa de baschet Energia a învins în cel de al treilea şi ultimul meci de la Cupa Mureş, pe U BT Cluj, scor 80-69. În urma rezultatelor înregistrate, Energia a terminat pe locul 2 turneul de la Tg-Mureş.

   energia-b-608x280Echipa clujeană s-a impus în primul sfert al confruntării. Deşi a fost o primă parte echilibrată, ardelenii aveau avantaj de trei puncte pe tabelă, scor 19-16. Energia s-a dezlănţuit în sfertul doi. Elevii lui Constantinides s-au apărat perfect, în timp ce ardelenii nu au putut stăvilii atacurile gorjenilor. Energia a câştigat sfertul doi cu 29-7, intrând la cabine cu un avantaj consistent, 45-26.

  După reluare, tot echipa lui Constininides a fost la conducerea jocului, care a câştigat şi sfertul trei cu 21-20. La adăpostul acetui avantaj, gorjenii au cedat în final de joc, sfertul patru fiind adjudecat de clujeni cu 23-14. O victorie clară a gorjenilor, care la final s-au impus pe tabelă cu 80-69. Pentru Energia, care a obţinut o victorie extrem de importantă, în faţa unei echipe, U BT Cluj-Napoca, cu pretenţii în Liga Naţională, a fost şi o repetiţie excelentă pentru meciul din Supercupa României, cel cu Asesoft Ploieşti, de pe 24 septembrie.

ENERGIA: Nemanja Milosevic 17p, Tal Karpelesz 13p, Louis Darby 10p, Michal Kremen 10p, Tony Woods 10p, Porter Troupe 8p, Giordan Lee 7p, Vasile Ştefan 3p, Cătălin Vlaicu 2p, Daniel Tudosă, Marian Minea, Barîş Aktaş. Antrenor: Antonis Cosntantinides.

 De la U BT Cluj s-a remarcat Sean Barnett cu 18p, Boris Lalovic cu 15p şi Tudor Jucan cu 13p.

Citește si...

Aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run de la Funchal

Redacția

Rareș Toader completează lista atleților pentru Paris!

Szabi R

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More