eşec după eşec, la pandurii Eşec după eşec, la Pandurii pandurii

Eşec după eşec, la Pandurii

Echipa din Târgu Jiu a bifat un nou eşec şi îşi „consolidează” poziţia în zona fierbinte a clasamentului. Meciul a început prost pentru gorjeni, care s-au văzut conduşi încă din minutul 4, portughezul Roca da Luz, aflat la primul meci, înscriind de la colţul lung.

Pandurii a egalat rapid, în minutul 28, prin Dodoi, scăpat singur cu portarul. Bucuria nu a durat niciun minut, pentru că Luceafărul a beneficiat de un penalty, acordat după ce Homei l-a tras de tricou, în careu, pe Vlad Rusu. Codoban a executat, Stanca a respins, însă balonul a ajuns la Antohi care l-a trimis în poartă. Gazdele au intrat la pauză în avantaj pe care l-au majorat în minutul 65. Vlad Rusu şi-a trecut numele pe lista de marcatori, după ce a marcat din 14 metri. S-a terminat 3-1, înfrângere care nu-i pică deloc bine noului antrenor Adi Bogoi, care se vede silit să câştige meciul de sâmbătă cu Ripensia Timişoara.

Sportul unește oamenii – Cadoria eşec după eşec, la pandurii Eşec după eşec, la Pandurii Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate eşec după eşec, la pandurii Eşec după eşec, la Pandurii sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *