#EuroVolleyM: Slovenia a completat tabloul semifinalelor

Reprezentativa Sloveniei, vicecampioana continentală 2019, a completat, miercuri seara, tabloul semifinalelor la Campionatul European de volei masculin, alături de Polonia, Serbia și Italia.

În semifinale Italia o va înfrunta pe Slovenia, iar Polonia va juca pentru un loc în marea finală cu Serbia, meciurile fiind programate pe 18 seprembrie 2021.

Slovenia s-a impus fără probleme cu 3-0 (25-21, 25-19, 27-25), în fața Cehiei, echipă care a eliminat în optimile de finală Franţa, campioana olimpică en titre. Slovenia, antrenată de italianul Alberto Giuliani, nu are niciun titlu în palmares, dar vizează a treia sa finală europeană după cele din 2015 şi 2019.

Italia, sfertfinalistă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, şi-a confirmat statutul de candidată la titlul european cu o victorie obținută în trei seturi în fața  Germaniei.

Marţi seara, naționala Serbiei, echipă care a lipsit de la JO 2020, a învins Olanda în sferturile de finală, cu 3-0 (25-23, 25-20, 27-25), în timp ce Polonia, câştigătoarea ultimelor două titluri mondiale şi marea favorită la medaliile de aur, a învins Rusia, vicecampioana olimpică, scor 3-0 (25-14, 26-24, 25-19).

#EuroVolleyM

Citește si...

România învinge Croația în drumul spre Euro

Redacția

România și Croația în preliminariile CE 2024! » Fără Neagu și Pintea!

Mircea M

Florentin Pera: Jocurile cu Croaţia sunt un nou început pentru echipa naţională

Ionuț Popa

Salariile restante către sportivii de la CS Minaur vor fi onorate până la sfârşitul anului

Mircea M

Craiova a bifat primul transfer pentru sezonul viitor

Oana B

CSM Târgovişte a câștigat Cupa României

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More