joi, august 18, 2022

Dunărea Brăila vs HC Zalău

Rezultat

Echipala pauzăFinal
Dunărea Brăila1628
HC Zalău1429

Detalii

Dată Time League Sezon LIVE
aprilie 29, 2021 16:00 Liga Florilor 2020-2021 TVR2

Recap

HC Zalău la a opta victorie a sezonului.

În prima parte a jocului Dunărea a dominat și s-a desprins la trei goluri, însă HC Zalău a revenit  după un final de primă repriză în care s-a apropiat la un gol, dar la pauză Brăila a intrat în avantaj, scor 16 – 14.

În repriza a doua zălăuancele au avut o evoluție foarte bună, au egalat în primele minute, după care s-a mers gol cu gol câteva minute bune, diferența fiind făcută pe final. Emoţiile au fost mari în ultimul minut, scor 28 – 29, când zălăuancele au pierdut mingea iar Brăila a avut şansa să egaleze. Dunărea a ratat, asfel că scorul a rămas 28 – 29 cu 30 de secunde înaintea finalului. Echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici a gestionat bine ultimele secunde din meci iar în ultimele 5 secunde Gheorghe Tadici a cerut time-out. HC Zalău obține primul succes din retur și  a opta victorie a sezonului. Un aspect interesant, în turul Ligii Florilor, HC Zalău a câştigat în faţa Brăilei, tot la un singur gol, însă atunci golul victoriei a fost înscris în ultima secundă de joc.

Braila: Udriștioiu 4 goluri, Terciu 1, Safta 2, Milic, 1, Kanaval 5, Dache 3, Czeczi 3, Tiron 4, Tamires 3, Dmitrovic 5.

Zalău: Mitrache 7 goluri, Severin 7, Dindiligan 2, Mouna 5, Mihart 4, Șerban 1, Lazea 2, Popescu 1.

„O victorie obținută după multă muncă și multă disciplină. Fetele muncesc foarte mult dar știu că asta este șansa lor pentru a crește în valoare. ” a spus Gheorghe Tadici

„A fost o victorie muncită, cu o echipă bună. Întradevăr nu multă lume se aștepta la acest rezultat dar venim după două jocuri pe care le-am pierdut pe final din diferite motive.” a declarat Andreea Mihart.

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii