joi, august 18, 2022

SCM Craiova vs Dunărea Brăila

Rezultat

Echipala pauzăFinal
SCM Craiova1528
Dunărea Brăila1527

Detalii

Dată Time League Sezon LIVE
martie 10, 2021 16:00 Liga Florilor 2020-2021 TVR 2

Recap

Oltencele au revenit spectaculos pe final reușind să se impună la un singur gol diferență. În următoarea etapă Craiova va întâlni pe CSM București, meci ce se va disputa la Baia Mare, joi, 25 martie, de la ora 16.00 .

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

„Mi-am dorit să obținem această victorie în special pentru fete, pentru că sufereau foarte mult. Ne-am antrenat mult timp în 6, 7 jucătoare, acum au revenit câteva din cele accidentate. Este o victorie de moral, din păcate am pierdut debutul de campionat, am pierdut foarte multe puncte din cauza problemelor de sănătate. Sper să fie o lecție pentru ele, să se pregătească cum trebuie și să fie sănătoase.”

Andreea Adespii, jucătoare SCM Craiova:

„A fost un meci foarte echilibrat și ne doream foarte mult aceste trei puncte, pentru că aveam nevoie să urcăm în clasament. Ne dorim să jucăm din ce în ce mai bine, să aducem cât mai multe puncte.”

Craiova: Adespii Molnar 5, Colac 4, Nica 4, Savu 4, Andrei 4, Țicu 3, Tudorică 2, Zamfir 1, Cace 1.

Brăila: Dmitrovic 8, Czeczi 7, Dache 5, Udriștoiu 2, Kanaval 2, Safta 1, Milic 1, Tamires 1.

Locație

Sala Sporturilor „Traian”
Sala Sporturilor Traian, 24, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Traian, Goranu, Lespezi, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, 240605, Romania

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii