Faliment prelungit pentru Pandurii

 Judecătorii de la Tribunalul Gorj au decis, astăzi, să amâne luarea unei decizii privind solicitarea de intrare în faliment. Administratorul judiciar a propus magistraților falimentul din cauza datoriilor mari pe care le are clubul gorjean. Marin Condescu, prezent la proces, a declarat că patrimoniul clubului valorează mult mai mult decât datoriile pe care le înregistrează către 170 de creditori.

La termenul de astăzi, judecătorii Tribunalului Gorj au decis să amâne sentința până anul viitor. Abia pe 17 ianuarie, se va mai lua în discuție propunerea administratorului judiciar de a băga clubul Pandurii în faliment.

„Avem termen pe 17 ianuarie să clarificăm toate aspectele privind procedurile. Administratorul judiciar a cerut acest faliment fără să inventarieze bunurile  clubului. Averea care poate fi valorificată este mai mare decât datoria. Este vorba despre șase milioane de euro. Banii pot acoperi datoria de patru milioane de euro. Pe jucători nu îi interesează decizia magistraților și nu se tem de faliment” – a declarat Marin Condescu, preşedintele USMO

Insolvența a blocat și sumele care urmau să ajungă la Pandurii. Spre exemplu, Consiliul Județean nu a alocat cotizația clubului. 500 de mii de lei ar fi trebuit să ajungă la Pandurii, însă banii nu au mai fost acordați grupării de fotbal. Cotizația urma să ajungă la Centrul de Copii și Juniori. Clubul Pandurii este în insolvență de aproape un an. Are datorii de aproape șase milioane de euro către aproximativ 200 de creditori. Printre ei, foști jucători ori antrenori, ANAF, service-uri auto sau operatori de turism.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.