FCSB la a treia înfrângere consecutivă în campionat

FCSB a înregistrat a treia înfrângere consecutivă în campionat, după 1-3 (0-1), în fața celor de la FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a V-a Ligii I, disputată pe stadionul “Nicolae Dobrin”, din Pitești.

Ultima serie de acest gen s-a petrecut în urmă cu 17 ani ani, în sezonul 2001-2002, atunci când Steaua, condusă de pe banca tehnică de Victor Pițurcă, ceda cu Gloria Bistrița (1-2), Oțelul Galați (0-1) și FC Argeș (0-1). Golurile au fost marcate de Florinel Coman (49), respectiv Țîră (1), Ricardinho (51), Botezatu (68 – autogol).

Antrenorul Vergil Andronache a început partida de la Piteşti într-o formulă inedită, cu cinci debutanţi în acest sezon, dintre care patru chiar în Liga I: Andrei Marc, Marian Botezatu, Ovidiu Perianu, Laurenţiu Ardelean şi Sorin Şerban, dar şi într-un sistem folosit în premieră în acest sezon, 1-4-2-3-1, semn că returul cu FK Mlada Boleslav, din UEFA Europa League reprezintă obiectivul principal.

În acest moment, sezonul poate fi salvat doar cu o calificare în play-off-ul UEFA Europa League. Speranțele se îndreaptă spre partida de joi seară, cu FK Mlada Boleslav, echipă care, în ultima etapă din campionatul Cehiei, a câștigat în fața Spartei Praga, cu scorul de 4-3, la finalul unei partide dramatice. Golurile Mladei au fost marcate de Muris Mešanović (17 pen, 38, 75) și Lukáš Budínský (90+3).

FCSB – FC VOLUNARI 1-3 (0-1)
Marcatori: Fl. Coman (49) / Țîră (1), Ricardinho (51), Botezan (68 autogol)

FCSB: Vlad – Belu, Marc, Botezatu, Panțîru – Perianu, Ov. Popescu – Moutinho (Fl. Tănase 64), L. Ardelean (Vână 40), S. Șerban – Gikiewicz.

Foto facebook FCSB 

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV