FRVolei, decizie-surpriză! În 2018, SuperCupa României la volei nu se mai joacă

În cadrul evenimentului “Voleiul Românesc – prezent şi viitor” desfășurat la Blaj, unde au participat conducătorii cluburilor de volei din România, s-a stabilit ca meciurile dintre câștigătoarea Cupei României şi campioana națională, atât la feminin cât și la masculin, să nu se mai dispute.

La masculin Tricolorul Ploieşti a câștigat campionatul și Cupa României, după ce s-a impus la Turneul Final disputat la Galați, în fața Arcadei cu scorul de 3-2 (25-18, 23-25, 21-25, 25-20, 15-9). La feminin CSM Bucureşti a câştigat Cupa României după ce a învins Volei Alba Blaj cu 3-1 în finala disputată la Bacău. Formaţia din Capitală încheie, aşadar, cel mai bun din istoria clubului cu ambele trofee, după ce a câştigat Cupa şi campionatul.

Motivația Federației Române de Volei nu există în acest caz, dor hotărârea: Nu se va juca SuperCupa!

Marele eveniment al voleiului românesc de anul trecut nu a fost televizat!

Sala Sporturilor din Ploieşti a găzduit anul trecut Supercupa României la volei masculin care a revenit în prim-plan după 13 ani în care Federaţia Română de volei nu a mai organizat acest eveniment, trofeul a fost câștigat de către Arcada Galați. Evenimentul a fost o dezamăgire pentru toți iubitorii voleiului românesc.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate