Gabriel Sincraian a castigat o medalie de bronz pentru Romania la categoria smuls

In cadrul competitie masculine ale categoriei 85 kg de la Campionatele europene de haltere de la Tirana, Gabriel Sincraian a castigat o medalie de bronz, la stilul smuls, cu 166 kg, astfel delegatia tarii noastre la aceasta competitie, a acumulat un total de 13 medalii, dintre care 1 de aur, 5 de argint si 7 de bronz.
gabriel sincraianLa aruncat, Gabriel Sincraian s-a situat pe locul 5, cu 195 kg, aceeasi pozitie fiind ocupata de bistritean si la total, cu 361 kg.

Categoria a fost la discretia rusului Apdi Auhadov, triplu medaliat cu aur, la total (388 kg), smuls (173 kg) si aruncat (215 kg), secundat pe toate cele 3 podiumuri de bulgarul Ivan Markov, care a obtinut argintul cu 375 kg, 170 kg si, respectiv, 205 kg. Ultimele doua medalii, de bronz, adjudecate vineri au revenit georgianului Rauli Tsirekidze, cu 370 kg la total si 205 kg la aruncat.

Sambata concureaza si ultimul reprezentant al Romaniei la actualele Campionatele europene de haltere, din cei 10 prezenti la Tirana, Aurel Tataru, la categoria 94 kg, competitia urmand sa se incheie duminica.

Citește si...

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

U-BT Cluj Napoca bifează o nouă victorie în Liga Națională

Oana B

Alin Petrache: Noi nu ştim nici măcar să mâncăm

Mircea M

Peste 400 de concurenți, la prima ediție Porolissum Trail

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca, Debut cu dreptul în noul sezon al EuroCup

Mircea M

România, învinsă de Irlanda la Cupa Mondială de Rugby

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More