vineri, august 19, 2022

Gheorghe Mulțescu, antrenor principal la Dinamo

by Redacția

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Gheorghe Mulțescu, a anunțat directorul general interimar al clubului, Constantin Eftimescu.

Un nume de legendă în istoria clubului nostru, un profesionist incontestabil și un campion al fotbalului dinamovist, Gheorghe Mulțescu a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2020-2021.

Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gen de gest. E mai greu decât a fost în celelalte două dăţi pentru că acum timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai avem timp, s-au scurs etape, s-au pierdut puncte, dar dacă am fost solicitat… Am emoţii, ca la început, pentru că e vorba de soarta echipei şi de situaţia în care e. Sunt speranţe, nu le cuantificăm acum. Câte ori fi, vrem să le jucăm bine, cu folos în favoarea noastră. Situaţia este mult mai grea, din cauza crizei de timp şi de spaţiu. Nu mă bucură că echipa este în această situaţie, mă bucur că pot să o ajut. Dacă o să iasă treaba bine şi salvăm echipa, atunci o să fiu foarte, foarte fericit. Contractul este până în vară. Dacă ai rezultate, e clar o vei fi apreciat şi o să prelungesc. A fost o situaţie specială, cu nişte investitori fantomă (n.r. – anul trecut). Eu cu ei nu avem chimie. Nu am mai vorbit după ce s-au întâmplat evenimentele. Nu ştiu ce gânduri au ei, nu mă interesează, pe mine mă interesează echipa. Suporterii trebuie să se aştepte la lucruri bune, echipa să joace, să fie mai performantă, să câştige puncte, pentru că au fost meciuri şi reprize în care echipa a arătat bine. În primul rând, e importantă salvarea echipei, să rămână pe un loc bun. Cireaşa pe tort va fi cupa”, a declarat Mulţescu, potrivit televiziunii Digi Sport.

Ca antrenor, Gheorghe Mulțescu şi-a început cariera tot pe banca lui Dinamo, în sezonul 1990-1991. A revenit în 2008 pentru jumătate de sezon, a mai pregătit echipa din Ștefan cel Mare în sezonul competițional 2013-2014 și a mai antrenat Dinamo București anul trecut, două etape în finalul sezonului 2019-2020 și în prima rundă din această ediție de campionat.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii