Grigoraș are planuri mari

Pandurii au efectuat primul antrenament sub comanda lui Petre Grigoraș! Revenit după doi ani și jumătate la Pandurii, Grigoraș are țeluri mărețe. Își dorește să ducă echipa sa de suflet în grupele Europa League. Cu Grigoraș la conducere, Pandurii au obținut în 2013, titlul de vicecampioni ai României.

Petre Grigoraş s-a întors la Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul în vârstă de 51 de ani a început cel de-al treilea mandat pe banca gorjenilor, pe care i-a mai pregătit între 2010 şi 2013 şi în perioada aprilie – decembrie 2014.

„Nu m-am îndoit de capacitatea mea. Nu puteam să uit fotbalul de la un an la altul. M-am pripit în trecut, când am luat nişte decizii. Nu cred că lotul va fi cel de anul trecut, dar cred că vom găsi soluţii să completăm lotul. Foarte bine am încheiat treaba în cele două mandate precedente de la Pandurii şi trebuia să vină şi al treilea. Am mai lucrat o dată cu Narcis Răducan, ne-am înţeles foarte bine. Cunosc oraşul, cunosc jucătorii, Pandurii a devenit în ultimii ani o echipă redutabilă în România”, a declarat Grigoraş la Digi Sport.

Vicecampion al României cu Pandurii în 2013, Grigoraş are şi acum gânduri mari cu gorjenii, în ciuda iminentelor plecări ale lui Hora şi Săpunaru. Gruparea din Târgu Jiu a încheiat pe podium ultimul sezon şi va juca în preliminariile Europa League.

„Ştiţi foarte bine că traseul din Europa e destul de greu, dar cu toţii ne dorim să intrăm în grupe. Nimic nu e imposibil. Sunt convins că vom completa lotul cu jucători de valori apropiate. Ştim ce jucători au plecat de la Pandurii în această vară. Trebuie să fim inspiraţi şi până începe campionatul să avem un lot competitiv. „, a mai spus Petre Grigoraş.

Grigoraş a antrenat în ultimul sezon ASA Târgu Mureş, unde a rezistat doar 40 de zile, şi ACS Poli Timişoara, pe care nu a reuşit să o salveze de la retrogradarea în Liga a II-a. În afara mandatelor la Pandurii, Petre Grigoraş a mai pregătit pe Farul şi Oţelul, în câte două mandate, FC Oneşti, Petrolul Moineşti, Poli Iaşi şi CFR Cluj.

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”Citeste si…” maxpost=”9″]

[themeum_category category=”euro-2016″ layout=”carousel” title=”Euro 2016″ maxpost=”9″]

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

Citește si...

VAR-ul intensifică spiritele în Superligă!

Ionuț Popa

Farul a smuls un punct în prelungiri!

Ionuț Popa

Dinamo a ajuns ”lanterna roșie” a SuperLigii

Redacția

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

Victorie pentru FCSB în Superligă, 4-0 cu UTA

Redacția

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 1-2, în Superligă

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More