Grischa Niermann a recunoscut ca s-a dopat

Grischa Niermann a recunoscut că s-a dopat. Sportivul a declarat că a luat EPO în perioada 2000 – 2003.Această mărturisire, speră sportivul, va ajuta la curățirea sportului de astfel de probleme.

Grischa Niermann

Fostul ciclist german Grischa Niermann a recunoscut, luni, că s-a dopat cu EPO în perioada 2000-2003, când evolua la echipa Rabobank şi a fost suspendat şase luni de Federaţia de Ciclism din Olanda.

Niermann, în vârstă de 37 de ani, s-a retras din activitate în octombrie 2012, iar de curând a fost numit în funcţia de antrenor de tineret în cadrul Federaţiei Olandeze de Ciclism.

„Am trecut prin iad şi m-am întors în ultimele săptămâni. Am decis că aceasta este singura cale pentru mine de a continua. Datorită prietenilor am realizat, în 2003, că utilizarea substanÅ£elor ilegale nu înseamnă calea cea bună. Vreau să folosesc experienÅ£a mea negativă pentru a-i învăţa pe tineri să nu se confrunte cu probleme asemănătoare”, a scris Niermann pe Twitter.

Grischa Niermann, care a participat la nouă ediţii ale Turului Franţei, a mai spus că va divulga detalii autorităţilor antidoping şi se va confesa pentru a contribui la curăţarea sportului.

Citește si...

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

U-BT Cluj Napoca bifează o nouă victorie în Liga Națională

Oana B

Alin Petrache: Noi nu ştim nici măcar să mâncăm

Mircea M

Peste 400 de concurenți, la prima ediție Porolissum Trail

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca, Debut cu dreptul în noul sezon al EuroCup

Mircea M

România, învinsă de Irlanda la Cupa Mondială de Rugby

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More