Hagi şi-a dus echipa Viitorul la Clubul Colectiv

Echipa pregatita de catre Gica Hagi , FC Viitorul plus cei de la Under 19 care vor pleca marţi în Cehia pentru meciul din Youth League, au fost prezenţi luni după-amiază la Clubul Colectiv, acolo unde s-au rugat şi au aprins câte o lumânare în memoria victimelor incendiului de vineri noapte.

„Privelistea, alcatuita din fotografii, mesaje pentru cei disparuti, mii de candele, flori sau jucarii de plus, i-a emotionat la extrem pe jucatorii constanteni. Acestia s-au rugat si pentru sanatatea celor care au avut de suferit de pe urma tragicului eveniment. Condoleante familiilor indolitate”, a fost mesajul postat de Academia Hagi.

„E o tragedie uriaşă ce s-a întâmplat. Ar fi fost mai bine să stăm, să ne mai gândim. Fotbalul e un spectacol, dar în cazul de faţă trebuia să amânăm etapa. Puteam să jucam de doua ori în trei zile fara nici un fel de problema”, a fost reacţia lui Gică Hagi.

Citește si...

Dan Petrescu iar la CFR Cluj

Ionuț Popa

CFR Cluj rămâne fără antrenor. Mutu dat afară!

Redacția

Farul şi Sepsi OSK s-au calificat în play-off-ul Superligii

Mircea M

Mihai Pintilii, suspendat o lună de Comisia de Disciplină care are „amnezie”

Oana B

VAR-ul intensifică spiritele în Superligă!

Ionuț Popa

Farul a smuls un punct în prelungiri!

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More