Halep a câștigat turneul BRD Bucharest Open 2016

Simona Halep, a câștigat turneul BRD Bucharest Open având premii in valoare de 226.750 dolari, în fără jucatoarei letone Anastasij Sevastova, scor 6-0,6-0,  la Arenele BNR din Capitală, după doar 47 de minute de joc.

Al 13-lea trofeu din carieră!

“Este întotdeauna o plăcere să joc acasă și cu atât mai mult să câștig acasă!
Le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină, acest trofeu este în egală măsură al fiecăruia dintre voi!” a declarat Simona

Sunt bucuroasă, mai ales că am câștigat așa, am fost foarte puternică, am fost încrezătoare, și pot să zic hotărâtă de la prima până la ultima minge. A fost o finală frumoasă, este și titlul cu numărul 13, nu o să-l uit niciodată. În WTA nu cred că am câștigat 6-0, 6-0. La 12 ani, la un turneu în Franța, într-o finală cu James, țin minte și numele adversarei. E un turneu frumos, o bucurie și sper că toți cei care au fost astăzi s-au bucurat de acest meci”, a declarat, la conferința de presă Simona Halep.

Despre meciul de duminică, de la Arenele BNR, Simona a spus: ”Nu mă gândeam că o să câștig așa, știam că este o jucătoare dificilă. O jucătoare care ajunge în finală joacă bine, simte jocul. Astăzi am fost eu mai solidă și am intrat în minge destul de bine, am fost agresivă și am terminat punctele rapid. Nu pot să compar cu nimic meciul de astăzi, este un sentiment deosebit să câștigi acasă. Cum am spus, acest turneu este deosebit prin faptul că este în București, oamenii vin să mă susțină, indiferent de orice, ca și ieri. Mulțumesc din nou, chiar dacă pierdusem primul set(sâmbătă– n.a. ), au stat acolo și au fost foarte energici. A fost o atmosferă frumoasă și sper să joc și anii care vin. De mâine, încep pregătirea pe hard. Plec în Canada, am turneu săptămâna viitoare”.

Halep a câștigat al 13-lea său titlu din carieră și al doilea din acest an. Titlurile Simonei la simplu sunt următoarele: 2013 — Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia, 2014 — Doha, București, 2015 — Shenzhen, Dubai, Indian Wells, 2016 — Madrid, București.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.