Hamilton doreste mai multe trofee pentru Mercedes

Lewis Hamilton şi-a stabilit ca obiectiv să crească substanţial vitrina de trofee a celor de la Mercedes, însă afirmă că noua sa aventură este un maraton, nu un sprint.

Hamilton doreste mai multe trofee pentru MercedesAvem o vitrină de trofee mică aici şi la asta vreau să lucrez pentru a face acest spaţiu plin de trofee. Acesta este obiectivul.

Lewis Hamilton a declarat ca Mercedes trebuie să adopte o altă abordare pentru noul lor obiectiv din 2013.Acesta este un maraton, nu un sprint, care are o luptă pentru fiecare punct pe termen lung. Sper că în acest an să putem fi competitivi iar dacă ajungem la prima cursa si suntem in față cred că va fi spectaculos.
Fiecare pilot are un impact în dezvoltarea monopostului, dar este o muncă colectivă. Trebuie să încerc să mă implic cât mai mult posibil. În acest moment nu pot face prea multe cu maşina pentru că nu am pilotat, iar simulatorul este bun, dar diferit de condiţiile reale. Aşa că aştept primul test de la Jerez, iar acele zile vor fi foarte importante pentru feedback şi pentru corelarea cu simulatorul.Dar acesta este mai mult un maraton pentru mine, nu un sprint. Sunt aici pe termen lung şi am o călătorie lungă în fată.

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More