Încă o medalie de aur obţinută de Alexey Chervotkin pentru Rusia la schi fond

La proba de Schi fond- 7,5 km tehnică clasică individual băieţi desfășurată ieri, s-au înscris 88 de participanţi din 33 de ţări.

schi-fond-baieti Rusul Chervotkin Alexey a obţinut din nou medalia de aur, cu un timp de 18:49.4, repetând performanța de ieri de la proba de 10 km.

La o distanţă de 9.5 secunde în spatele acestuia s-a aflat norvegianul Bruvoll Ole Jergen (bronz în proba de 10 km).

Bronzul a fost obţinut la această competiţie de germanul Cebulla Marius, cu un timp de 19:11.2, la o diferenţă de 21.8 secunde de medaliatul cu aur.

Bruvoll Ole Jergen: „Eram convins că dacă voi avea o zi puteam obține un loc pe podium, însă nu mă aşteptam ca două zile la rând să fie victorioase. Pentru această competiţie am început să mă antrenez la jumătatea lunii ianuarie. Condiţiile pot spune că au fost foarte bune. Victoria o voi sărbători la încheierea competiţiei”.

Cebulla Marius: „Ieri am ieşit pe locul 6, m-am străduit să fiu mai bun şi mă bucur că am obţinut locul al treilea. A fost o vreme minunată, zăpada  a fost perfectă, iar zona este deosebită, potrivită pentru un schior. În fiecare an parcurg kilometri întregi şi mă antrenez pentru diferite competiţii.  Dacă am timp, pe seară voi sărbători această victorie, pentru că mâine nu avem nicio competiţie, sunt doar antrenamente. Aştept în continuare competiţia de sprint.”

România a avut în concurs 4 concurenţi: Talpaş Marius Daniel (locul. 66), Cojocaru Luca Daniel (locul 53), Cioancă Alin Florin (locul 30) şi Pripici Florin Daniel (locul 40). Alin, sportivul de la Css Bistriţa, a declarat „Am avut o zi bună pentru că m-am simţim puţin mai bine ca ieri. Chiar dacă sunt obişnuit cu astfel de concursuri, faţă de alte competiţii din alte ţări, am avut emoţii”

Citește si...

Aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run de la Funchal

Redacția

Rareș Toader completează lista atleților pentru Paris!

Szabi R

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More