Încă un brazilian pentru Volei Municipal Zalău

Conducerea clubului Volei Municipal Zalău a anunțat încă un transfer în vederea formării lotului pentru sezonul 2018-2019. Cel mai nou jucător cu care clubul a ajuns la o înțelegere este brazilianul, Matheus Augusto Dal Bosco Dall Agnol.

Născut în data de 7 noiembrie 1994, Matheus este originar din Brazilia, are cetățeniei italiană și o înălțime de 1,92m. Va evolua pentru Volei Municipal Zalău pe postul de extremă. A mai jucat în campionatul italian, la echipa Cinquefrondi în sezonul trecut. 

Voleibaliștii zălăuani, antrenați de Nikolay Jeliazkov și Bogdan Nicolae se pregătesc pe plan local, după care vor participa la trei turnee amicale.

Primul turneu la care echipa zălăuană și-a anunțat prezența se va disputa la Dej, în perioada 20-22 septembrie, unde alături de echipa locală Unirea, vor mai participa Știința Explorări Baia Mare și nou promovata Câmpia Turzii.

Volei Municipal Zalău, va organiza în perioada 27-29 septembrie ediția 2018 a “Cupei Municipiului Zalău”, la care au fost invitate echipele: SCM Universitatea Craiova, Unirea Dej și CSM București.

După aceste doua amicale, Volei Municipal Zalău va fi prezentă la turneul amical de la Craiova, în perioada 4-6 octombrie la “Cupa Radu Zamfirescu” ediția a 8-a. Până în prezent au confirmat prezenta Steaua București și Volei Municipal Zalău.

Volei Municipal Zalău va juca acasă primul meci în noul sezon competițional 2018/2019 cu Știința Explorări Baia Mare partida fiind programată pe data de 13 octombrie  2018.

Lotul pentru sezonul 2018-2019:

#JucătorAliniereÎnălțime
1autPhilipp KROISSLibero182
3braLeonardo DAL BOSCOExtremă193
7rouRareș BĂLEANExtremă197
10rouCristian-Andrei BarthaCoordonator191
13braMatheus Dal BoscoExtremă192
17bulMiroslav GradinarovExtremă203
19rouAndrei SpînuCentru210
[themeum_category category=”stiri” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Dinamo are un nou antrenor

C. Sabău

Coordonator croat la Arcada Galați

Redacția

Un nou transfer la CSA Steaua

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More