Încă un transfer pentru vicecampioana României Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău continuă seria transferurilor în vederea formării lotului pentru noul sezon competiţional. După ce Gabriel Cherbeleaţă, David Szabo, Nicolae Ghionea și Șerban Pașcan au semnat un contract cu vicecampioana României Volei Municipal Zalău, conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu DARLACZI Ovidiu.

Cu o înălțime de 202cm, DARLACZI va evolua la Zalău sub culorile „gaben-albastre” pe poziția de extremă. În sezonul trecut a jucat în capitală la Steaua București, echipă ce a încheiat sezonul competițional pe locul șase. Ovidiu Darlaczi este timișorean și a început voleiul în orașul natal la CSS Bega. În vara anului 2017 a semnat cu Tricolorul Ploiești echipă cu care a câștigat campionatul național.

Până în acest moment vicecampioana româniei Volei Municipal Zalău a perfectat opt transferuri în vederea  formării lotului pentru noul sezon competiţional. Au plecat de la echipă Răzvan Mihalcea (Dinamo București), Filip Constantin (Universitatea Cluj), Ciprian Matei (Arcada Galați), Philipp Kroiss (Ajaccio Volley-Ball), Rareș Bălean (VfB Friedrichshafen), Matheus Dal Bosco și bulgarul Miroslav Gradinarov.

Divizia A1 va debuta pe 12 octombrie, urmând ca Volei Municipal Zalău să evolueze în prima etapă pe teren propriu cu CSM București. În Cupa României, Volei Municipal Zalău va evolua în sferturile de finală împotriva câștigătoarea partidei dintre CSM București și Știința Explorări Baia Mare.

Echipa sezonului 2019-2020

#JucătoriPozițiaÎnălțime
2srbGoran ŠkundrićLibero198
3braLeonardo DAL BOSCOExtremă193
5rouGabriel CherbeleațăUniversal (Opposite)199
6rouPaul ȘOMOICentru200
7rouDARLACZI OvidiuExtremă202
9rouNicolae GHIONEACentru197
10rouCristian-Andrei BarthaCoordonator191
11rouȘerban PașcanExtremă191
12hunDavid SzaboUniversal (Opposite)205
13rouGeorge GAVRIZLibero185
14finSauli SinkkonenCentru201
15rouAlexandru MUSCINĂCoordonator200
17braRogério MineiroExtremă203
19rouAndrei SpînuCentru210

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV