Încep să sosească delegaţiile străine la FOTE 2013

Marți, 12 februarie, este așteptat să sosească primul membru al unei delegații sportive străine, care va participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European, ediția 2013, Brașov.

FOTE- logoDomnul Valery Kuvaev este șeful misiunii Delegației Federației Ruse și va înregistra oficial această echipă în competiția FOTE 2013.

Delegația Federației Ruse, care a concurat la toate edițiile de vară și de iarnă ale European Youth Olimpic Festival, este cea mai numeroasă echipă, fiind alcătuită din 104 persoane, din care 66 de sportivi.

Palmaresul de medalii al Federației Ruse la edițiile de iarnă ale EYOF este de 116 medalii (56 aur, 36 argint, 24 bronz), aceasta aflându-se pe primul loc în clasamentul medaliilor “all time” al EYOF (atât la edițiile de iarnă cât și la cele de vară).

Echipele de biatlon și schi fond ale Rusiei efectuează cantonamente de pregătire pre-FOTE la Cheile Grădiștei.

Până vineri vor ajunge în Poiana Brașov toate cele 45 de delegații străine.

FOTE 2013

Festivalul Olimpic al Tineretului European, se va desfășura în Braşov, Râşnov şi Predeal, Cheile Grădiștei – Fundata, în perioada 17 – 22 februarie 2013.

La cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din România sunt așteptați 1500 de participanți, dintre care 900 sportivi și 600 de membri ai delegațiilor. Se vor întrece 559 băieţi și 351 fete astfel: 182 de concurenți la schi alpin, 147 de concurenți la biatlon, 162 de concurenți la schi fond, 86 de concurenți la săriturile cu schiurile, 91 de concurenți la snowboarding, 50 de concurenți la patinaj artistic, 62 de concurenți la patinaj de viteză și 120 de concurenți la hochei pe gheaţă.

fote 2013

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More