Incidente grave la Marele Premiul al Japoniei

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Japoniei, scurtat cu 8 tururi din cauza ploii un pilot s-a accidentat grav

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat duminică Marele Premiu al Japoniei de Formula 1, disputat pe circuitul Suzuka în condiţii de ploaie, cursă pe care organizatorii au întrerupt-o în turul 46 din cele 53 prevăzute.

Două accidente, ale lui Adrian Sutil (Sauber) şi Jules Bianchi (Marussia), au provocat întreruperea definitivă a cursei.

Bianchi-crash-new-main

Pilotul francez al echipei Marussia, Jules Bianchi, a fost transportat în stare de inconştienţă la spital, după un accident suferit în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, desfăşurat, duminică, la Suzuka, pe o pistă udă, informează BBC.

Jules Bianchi a fost operat de urgenţă pentru îndepărtarea unui hematom de la cap, a declarat, duminică, pentru postul TV France 3, tatăl pilotului francez al echipei Marussia, Philippe Bianchi, care a adăugat că starea fiului său este foarte gravă, informează AFP.

„Jules este într-o stare gravă. El este operat de urgenţă pentru îndepărarea unui hematom de la cap şi trebuie să aşteptăm 24 de ore pentru a şti ceva în plus”, a declarat Philippe Bianchi.

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More