joi, august 18, 2022

Isaiah Philmore se desparte de BC CSU Sibiu

by Redacția
foto: bc-csusibiu.ro

După multe performanțe înregistrate alături de BC CSU Sibiu, Isaiah Philmore face pasul spre prima ligă de baschet din Germania în încercarea de a-și dezvolta cariera de profesionist. Jucătorul cu numărul #31 se desparte de BC CSU Sibiu, informează site-ul oficial al clubului.

 

Isaiah Philmore, jucătorul de 31 de ani, a decis să facă pasul mai departe, să își dezvolte cariera într-un mediu mai competitiv, în prima liga germană și se desparte de BC CSU Sibiu, după două sezoane și jumătate, petrecute la Sibiu.

”A fost o decizie grea, cu siguranță. Am petrecut mulți ani aici și îmi va lipsi. Îmi vor lipsi băieții. Mi-aș fi dorit să nu se întâmple totul așa, dar a trebuit să fac ce e mai bine, pentru familia mea și să profit de șansa aceasta și sper că va fi bine și voi ajunge acolo unde am visat dintotdeauna. Sibiul va fi mereu în inima mea și asta nu înseamnă că nu vă mă voi mai întoarce vreodată. Cu siguranță îmi va fi dor de fani, staff și colegii de echipă. A fost o călătorie plăcută și îmi pare rău că a trebuit să plec așa. Dar a trebuit să o fac”, a spus, Isaiah Philmore.

 

”Pierdem un jucător extrem de important din rotația noastră de bază, dar cred că am câștigat un suflet care va fi mereu alături de noi. A fost un jucător foarte important în toată perioada petrecută în echipa noastră și a avut un randament foarte bun, drept dovadă că a și primit o ofertă într-un campionat foarte puternic și nu ar fi putut să renunțe la ea. Îi doresc tot succesul din lume, îmi doresc să ne mai întâlnim, în anii care urmează, dacă nu în aceeași echipă, măcar ca și adversari. Sunt convins că va reuși orice își propune și mă bucur că are această oportunitate, mă bucur că de la Sibiu pleacă jucători în ligi mai bune și îmi doresc să mai văd și alții care să facă pasul ăsta, dar  nu în acest sezon. Vom încerca să îl înlocuim cât de repede posibil și cu speranța de a găsi jucători cel puțin cu aceleași calități ca și Zay. Băieții au primit vestea cu oarecare îngrijorare, știu cât de greu este de înlocuit, dar sunt convins că și ei vor da un randament și mai bun, fiind motivați de această reușită a lui Zay. Tot succesul din lume!”, a spus Dan Fleșeriu, amtrenorul BC CSU Sibiu.

 

Alături de BC CSU Sibiu, Isaiah Philmore a reușit câștigarea trofeului Cupei României, în 2019, iar în sezonul acesta, a avut evoluții foarte bune și având o contribuție importantă în reușita calificării echipei în faza următoare a FIBA Europe Cup.

foto: www.bc-csusibiu.ro

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii