Italia a dominat proba de slalom uriaș fete la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013

Pe pârtia Subteleferic, din Poiana Brașov au început întrecerile probelor de schi alpin. Prima, a fost rezervată fetelor, care s-au întrecut în spectaculosul slalom uriaș.

Italia a dominat proba de slalom uriaș feteProba a fost câștigată de Gasslitter  Verena (Italia), urmată de compatrioata ei, Roberta Melesi și de Christina Ager (Austria).

Învingătoarea a declarat : ,,Mă bucur că am câștigat, deși nu a fost ușor. Am crezut în acest succes și îmi pare bine că pe locul secund s-a clasat o colegă.”

Cea mai bună clasare pentru delegația țării noastre a fost obținută de Ania Caill. Românca trăiește și se antrenează în Franța și a ocupat  doar locul 20, la peste cinci secunde de învingătoare.

Celelalte românce s-au clasat astfel: Raluca Ciocănel pe 34, Bianca Copot pe 49, în vreme ce Șogor Șarolt a abandonat, după o căzătură, în manșa secundă. Probele de schi alpin vor continua marți, pe pârtia Subteleferic, unde este programat slalomul special rezervat băieților.

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More