Kobe Bryant s-a accidentat si ar putea fi nevoit sa se retraga

Kobe Bryant s-a accidentat la finalul partidei dintre Los Angeles Lakers si Golden State (sezonul regulat din NBA), iar verdictul medicilor a fost unul drastic: ruptura a tendonului lui Ahile.

kobe-bryantIn varsta de 34 de ani, Bryant va fi nevoit sa stea departe de baschet aproximativ un an de zile, informeaza Gazzetta dello Sport.

La o faza care nu anunta nimic, Bryant a ramas intins pe parchet. Erau ultimele minute ale partidei cu Golden State, din „Staples Center”.

Vedeta americana a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile, accidentare grava care l-ar putea tine un an de zile departe de sportul de performanta. In conditiile in care a ajuns la 34 de ani, Bryant ar putea spune adio baschetului.

„Miscarea de la acea faza am facut-o de milioane de ori de-a lungul carierei. De aceasta data insa, tendonul s-a rupt”, a declarat Kobe Bryant la finalul partidei cu Golden State.

Lakers s-a impus cu 118-116 si spera ca va prinde locul opt in Conferinta de Vest, cel care duce in play-off.

Citește si...

Aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run de la Funchal

Redacția

Rareș Toader completează lista atleților pentru Paris!

Szabi R

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More