Kyle Hunt vine la CSM Ploiesti!

Staff-ul echipei de baschet masculin a clubului CSM Ploiesti a găsit soluţia şi pentru postul de pivot, reuşind să-l convingă pe americano-jamaicanul Kyle Hunt să semneze un contract valabil pentru următorul sezon.

Kyle Hunt (26 ani, 2.08 metri, 110 kg) este un baschetbalist care posedă dublă cetățenie, americană și jamaicană, a cărui carieră, după încheierea Universității „Științe-Arte” din Oklahoma (USAO), a cunoscut și provocarea draftului NBA, în 2013. Un jucător puternic, ce se remarcă și la recuperare, cu un simț bun al coșului, Kyle Hunt s-a făcut apreciat, în ultimii ani, în baschetul din America Latină. A evoluat timp de un sezon în Uruguay, pentru Olimpia Atletico Montevideo (2012-2013), având medii de 19 puncte, 10 recuperări și 2 capace și, după un scurt periplu în D-League (liga de dezvoltare nord-americană), la Austin Spurs, a jucat în Argentina, pentru Estudiantes Concordia (2013-2015), și în Canada, în tricoul celor de la Halifax Rainmen (2015-2016).

Ultimul meci oficial l-a disputat pe data de 13 iunie, în jocul 6 al finalei NBL, scor 91-93, cu London Lightning, în care a reușit 14 puncte, 5 recuperări și 2 blocaje. De remarcat este că noul pivot al echipei noastre este considerat, de către jurnaliștii de peste Ocean, unul dintre cei mai compleți jucători de „frontcourt”, din ultimii ani, care au ratat intrarea în NBA.

[themeum_button size=”sm” type=”success” url=”http://www.sportexclusiv.ro/fotbal/euro-2016/” text=”VEZI TABLOUL SFERTURILOR DE FINALA EURO 2016″]

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”Citeste si…” maxpost=”9″]

[themeum_category category=”euro-2016″ layout=”carousel” title=”Euro 2016″ maxpost=”9″]

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

Citește si...

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

Kansas City a cucerit al patrulea Super Bowl

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More