joi, august 18, 2022

LPF: „Sub nicio formă nu putem modifica sistemul”

by Redacția

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a precizat la Telekomsport că sistemul competiţional din Liga 1 nu se va modifica. De asemenea, nu se va lua în calcul „îngheţarea” actualului sezon, decizie care va afecta clubul Dinamo.

Având în vedere că în ultimele zile au apărut tot mai multe informaţii despre modificarea sistemului competiţional pentru sezonul următor al Ligii 1, Justin Ştefan a lămurit cazul, înaintea Adunării General a LPF. 

Sistemul competiţional pentru sezonul 2020-2021 nu se poate modifica în acest moment

„Scopul e de a discuta punctele de pe ordinea de zi. Sub nicio formă nu putem modifica sistemul (n.r. – în sezonul următor). La acest moment, dacă vă aşteptaţi să existe astfel de decizii, vă pot confirma că nu vor avea loc astfel de decizii. Avem un punct legat de situaţia drepturilor TV, l-am invitat şi pe domnul Orlando Nicoară, reprezentantul eAD, iar acum nu se pune problema întreruperii competiţiei.

E prematur să avem astfel de discuţii despre schimbarea sistemului competiţional. Vă pot spune că nu va exista fără nicio modificare, fără a exista un consens cu deţinătorii de drepturi media. Nu se poate face această modificare, fără acordul lor, e clauză din contract. Am afecta integritatea competiţiei aflate în desfăşurare”, a declarat Justin Ştefan, pentru Telekomsport. 

Liga Profesionistă de Fotbal va organiza azi Adunarea Generală, în cadrul căreia se vor discuta perspectivele acestui final de sezon.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii