Marcel Țenter, în acest sezon arbitri au influențat rezultatele!

Marcel Țenter, antrenorul echipei Gaz Metan, a ajuns negru de supărare la conferinţa de presă .Tehnicianul oaspeților a trimis câteva săgeți și către oficialii de la federație. 

Nini-Tenter-

Principala nemulţumire a tehnicianului ardelean a fost prestația brigăzii din repriza a doua.

Ceea ce nu a spus tehnicianul oaspeților este și faptul că elevii săi au revenit de la cabine crezând că au căștigat deja meciul. Antrenorul oaspeților, probabil nu a apucat să se uite pe statiscă, la finalul meciului, înainte de a veni la conferința de presă, mai ales la capitolul recuperări, unde Energia a dominat clar. Nu este vina nimănui că jucătorii Energiei au fost exacți și preciși la aruncările libere, cu un procentaj de 75% față de 56% al medieșenilor. Poate acolo și nu în altă parte s-a făcut diferența în acest joc. Antrenorul Țenter ar fi bine să se ocupe mai mult de echipă, să-și arunce ochii  în ograda sa.  Îi reamintim domnului Țenter că pe parcursul meciului au fost decizii ale brigăzii de arbitrii care au nemulțumit suporterii echipei din Tg-Jiu, suporteri care cunosc bine fenomenul baschetbalistic.

Marcel Țenter, antrenor Gaz Metan Mediaș:“Un meci pe care l-am pierdut în partea a doua a jocului. Un meci alterat în sfertul trei de prestația arbitrilor, care nu este prima oară când au o influență negativă asupara spectacolului sportiv. Nu numai în acest meci, au fost multe meciuri în acest sezon în care au influențat spectacolul, pentru care vin oamenii la sală să plătească bilet. Este păcat, și eu nu mai sunt dispus să tolerez aceste lucruri. Poate că alții ar trebui să își facă mai bine treaba la nivel înalt pentru a evita aceste lucruri, care nu folosesc nimănui. În mod normal echipa cea mai bună în acea zi trebuie să fie învingătoare din teren fără ca arbitrii să fie în rândul întâi, să fie ei vedetele serii. Sunt indignat și îmi pare rău. Mă cunoașteți de multă vreme și nu am astfel de comentarii la adresa arbitrilor în general, chiar am un mare respect pentru dumnealor, dar s-au întâmplat prea multe lucruri în acest sezon și nu este normal acest lucru. Oricum, felicitări pentru victorie.”

Citește si...

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

Gloria și-a luat revanșa în fața echipei Dunărea Brăila, în Liga Florilor

Mircea M

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More