Mastersul de snooker al Germaniei a fost câştigat de Ali Carter

Ali Carter l-a învins pe chinezul Marco Fu, cu scorul de 9-6 şi a câştigat Mastersul de snooker al Germaniei, care s-a disputat în Tempodromul din Berlin.

Mastersul de snooker al Germaniei a fost castigat de ALI CARTEREnglezul de 33 de ani a reuşit o revenire spectaculoasă în sesiunea secundă a meciul pentru a se impune în faţa jucătorului chinez.

După ce a fost condus la pauza meciului cu 5-3, „The Captain”, aşa cum îl alintă fanii, a avut o sesiune de seară aproape perfectă şi a revenit senzaÅ£ional pentru a se impune cu 8-6.

„Ali a jucat senzaÅ£ional astăzi. De fiecare dată când am venit la masă am avut poziÅ£ii dintre cele mai grele. A fost pur şi simplu mai bun. Mi-a făcut plăcere să evoluez aici, în faÅ£a acestui public minunat”, a declarat jucătorul chinez la finele meciului.

„A fost o zi grea pentru mine. În sesiunea decisivă Marco s-a chinuit şi eu am profitat de neputiinÅ£a lui. este plăcut să fiu din nou câştigător dar victoria nu mi se datorează în totalitate. trebuie să le mulÅ£umesc celor care m-au ajutat să ajung aici”, a declarat noul campion al Mastersului Germaniei.

Englezul a primit 5000 de puncte în clasamentul general, dar şi un cec de 60.000 de euro.

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More