Meci European la Stadionul Municipal din Severin

Pandurii Târgu Jiu va putea juca în turul trei preliminar al UEFA Europa League pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

UEFA a transmis oficial clubului Pandurii Târgu Jiu, în cursul acestei săptămâni, răspunsul la inspecţia care a avut loc pe stadionul din Severin la sfârşitul lunii iunie. Un reprezentant al forului european, finlandezul Tero Auvinen, a fost atunci prezent la Severin în vederea omologării acestuia pentru jocuri din turul trei preliminar al UEFA Europa League.

Comisia UEFA care a analizat raportul transmis în urma acestei inspecţii a decis ca stadionul din Severin să fie clasificat în categoria a treia, clasificare care permite organizarea de jocuri din tururile preliminare ale competiţiei.

Jocul pe care Pandurii îl vor susţine în turul trei preliminar al UEFA Europa League, pe data de 28 iulie sau pe 4 august, în funcţie de tragerea la sorţi care va avea loc mâine la Nyon, se va putea disputa pe stadionul Municipal din Severin care va mai beneficia până la aceasta partidă de unele îmbunătăţiri în ceea ce priveşte infrastructura destinată suporterilor şi reprezentanţilor presei, se arata pe site-ul clubului Pandurii Targu Jiu

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.