La vârsta de 12 ani a intrat în lumea jocului cu balonul rotund, ca half centru la Gloria București. La 17 ani s-a împrietenit cu crosa și cu pucul, devenind repede titular în prima garnitură a hocheiștilor de la clubul Telefoane. Doi ani mai târziu a trecut la clubul Juventus, alternând, în funcție de sezon, fotbalul cu hocheiul pe gheață, pentru ambele dovedind calități de excepție care l-am impus printre marii sportivi ai țării.
La 32 de ani – vârstă care, de regulă, coincide cu retragerea din activitatea competițională -, forțează căile destinului și ale performanței. Devine, astfel, component al echipei de fotbal a Clubului CCA și, respectiv, internațional în echipa reprezentativă a țării; în celași timp, a fost și unul dintre jucătorii de bază a echipei de hochei pe gheață a clubului militar bucureștean, multiplă campioană națională, cu care merge din victorie în victorie.
După ce și-a încheiat, în pragul împlinirii a patru decenii de viață, cariera competițională, s-a dedicat, în continuare profesiei de antrenor de hochei, reputând cu Știința, cu Dinamo București, dar, mai ales, cu naționala României, succese de prestigiu internațional.
Începând din 1975, s-a retras în lumea scrisului. Cu un talent remarcabil, a pus în paginile de reportaj o bună parte din experiența sa de jucător și antrenor, oferind cititorilor momente de reală desfătare, cu povești adevărate și întâmplări inedite din tumultoasa lume a sportului românesc și internațional. Menționăm, în acest sens, volumele ”Hochei pe gheață”, ”50 de ani de hochei în România”, ”Însemnările unui sportiv”, ”Fotbal – cadran românesc” și ”Fotbal – cadran mondial”.