Monica Niculescu, noul Căpitan al echipei feminine a României

Monica Niculescu este noul Căpitan al Echipei Naționale de senioare a României, după ce antrenorul Florin Segărceanu a decis să renunțe la funcția de Căpitan-nejucător pe care a ocupat-o începând cu luna noiembrie 2017, informează site-ul oficial al Federației Române de Tenis.

,, Conducerea FRT își exprimă pe această cale recunoștința față de activitatea depusă de antrenorul Florin Segărceanu alături de echipa de Fed Cup a României, pe care a dus-o spre cea mai bună performanță din istorie, semifinala Grupei Mondiale cu Franța din anul 2019, și îi mulțumește pentru pasiunea și implicarea de care a dat dovadă în cei peste trei ani în care s-a ocupat de destinele Naționalei de senioare a României.” informează FRT.

De asemenea, FRT anunță că jucătoarea Monica Niculescu a acceptat propunerea de a fi noul Căpitan al Echipei Naționale a României, prima întâlnire oficială la care va participa în această calitate fiind România – Italia, de la Cluj-Napoca, din 16-17 Aprilie 2021, din Play-off-ul Grupei Mondiale a „Billie Jean King Cup”, noul nume sub care se desfășoară Fed Cup.

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

România în semifinale la Campionatul European de Rugby

Oana B

Loredana Toma, două medalii de aur la Campionatele Europene de haltere

Redacția

Rugby: România, învinsă de Portugalia (24-49)

Oana B

Turneul Final al Cupei României continuă sâmbătă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More