Municipal Zalău se va înscrie în Liga Campionilor

Întorsătură de ultimă oră la Zalău, după ce în urmă cu câteva zile s-a stabilit în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor, că echipa Volei Municipal Zalău să se înscrie în Challenge Cup, conducerea clubului alături de  finanţatori şi acţionari, au găsit o modalitate de finanțare pentru a putea participa în Champions League.

În urma discuţiei pe care am purtat-o cu principalul finanţator şi cu acţionarii, am decis să înscriem echipa în Liga Campionilor. Costurile vor fi mult mai mari decât în Cupa Challenge, dar am găsit şi alţi sponsori care ne vor ajuta în acest proiect. Cred că iubitorii voleiului din judeţ merită să vadă, după o pauză de patru ani, meciuri de Liga Campionilor. Ne-am fi dorit de la început să participăm în această competiţie europeană, dar, în sport, totul depinde de partea financiară. În Liga Campionilor evoluează cele mai bune echipe de volei din Europa, însă, sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarilor” a declarat pentru Magazin Salajean preşedintele Vasile Coţa.

Pentru Campioana României va fi a patra prezență, în cea mai importantă competiție europeană la volei masculin. În 2011-2013 clubul zălăuan a mai participat în Liga Campionilor sub numele​de Remat Zalău.

han

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.