Nicolae GHIONEA, noul transfer al echipei Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău continuă seria transferurilor în vederea formării lotului pentru noul sezon competiţional. După ce Gabriel Cherbeleaţă, David Szabo și Șerban Pașcan au semnat un contract cu vicecampioana României Volei Municipal Zalău, conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu Nicolae GHIONEA.

Cu o înălțime de 196m, Nicolae va evolua la Zalău sub culorile „gaben-albastre” pe poziția de centru. În sezonul trecut a evoluat în capitală la CSM București, echipă ce a încheiat sezonul competițional pe locul cinci. GHIONEA are în palmares titlul național obținut în sezonul 2015-2016 cu SCM Universitatea Craiova.

Până în acest moment vicecampioana româniei Volei Municipal Zalău a perfectat opt transferuri în vederea  formării lotului pentru noul sezon competiţional.

Divizia A1 va debuta pe 12 octombrie, urmând ca zălăuanii să evolueze în prima etapă pe teren propriu cu CSM București. În Cupa României, Volei Municipal Zalău va evolua în sferturile de finală împotriva câștigătoarea partidei dintre CSM București și Știința Explorări Baia Mare.

Echipa sezonului 2019-2020

#JucătoriPozițiaÎnălțime
braLeonardo DAL BOSCOExtremă193
rouGabriel CherbeleațăUniversal (Opposite)197
rouNicolae GHIONEACentru196
rouCristian-Andrei BarthaCoordonator191
rouȘerban PașcanExtremă, Universal (Opposite)191
rouGeorge GAVRIZLibero184
rouAlexandru MUSCINĂCoordonator197
srbGoran ŠkundrićLibero197
hunDavid SzaboUniversal (Opposite)205
rouDARLACZI OvidiuExtremă202
finSauli SinkkonenCentru201
braRogério MineiroExtremă203

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV