Nicu Vlad, este noul prim-vicepresedinte al Federat›iei Internat›ionale de Haltere IWF

Conducatorul Federat›iei Romane de Haltere, Nicu Vlad, este noul prim-vicepres™edinte al Federatiei Internat›ionale de Haltere (IWF).

nicu vlad

Nicu Vlad, presedintele Federatiei Romane de Haltere, a confirmat ca a fost ales luni in functia de prim-vicepresedinte al Federatiei internationale de haltere (IWF), cu prilejul Congresului de la Moscova.

Sunt noul prim-vicepresedinte al federatiei internationale si acum (nr-marti) particip la alegerea celor 5 vicepresedinti. Pentru prima data, alegerea pentru prim vicepresedinte s-a facut separat, dupa alegerea presedintelui si a secretarului general. Am obtinut cele mai multe voturi in cursa cu reprezentanti ai Rusiei, Turciei si SUA, dar cel mai aproape de mine s-a clasat thailandezul Intarat Yodbangtoey“, a declarat Nicu Vlad, conform sursei citate.

Nicu Vlad, vicepresedinte al IWF din 2009, a mai urcat o treapta in ierarhia federatiei internationale si este al doilea dupa presedintele Tamas Ajan, 74 ani, din Ungaria, care ocupa acest post din 2000. In alegerile pentru functia suprema a forului, Ajan a obtinut 80 de voturi, fata de 55 ale urmatorului contracandidat, italianul Antonio Urso, presedintele Federatiei europene.

Fostul campion olimpic de la Los Angeles (1984) este si vicepresedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Citește si...

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024

Redacția

S-au stabilit sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin

Mircea M

U-BT Cluj-Napoca învinsă în sferturile EuroCup

Redacția

Clujenii câștigă derby-ul cu Oradea

Oana B

U BT Cluj-Cluj-Napoca bifează a 12-a victorie consecutivă în Liga Naţională

Redacția

Strategia Naţională Anti-Doping 2024-2027 a fost aprobată de Guvern

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More