Nikola KOVACEVIC a semnat cu Arcada

Conducatorii clubului Arcada Galați au ajuns la o înțelegere cu sârbul Nikola KOVACEVIC care a evoluat în sezonul trecut în Franța la echipa Rennes Volley 35 pe postul de extremă.

Arcada la al șaptelea tranfer! 

În vârstă de 35 de ani şi cu o talie de 1.93m, Nikola a evoluat ultima dată în Franța, la Rennes Volley însă, în carieră a mai activat în campionatul Serbiei, Italiei, Turciei, Greciei.

În lotul formaţiei Arcada Galați sunt 12 jucători, șase dintre ei fiind achiziții noi, Marian Bala venit de la Craiova, sârbul Neven Majtorovici, Luka Suljagici (Macedonia), grecul Dima Fillipov, Lukas Viktor Ferreira Rangel, un brazilian venit din campionatul Greciei, iar săptămâna trecută Adrian Gontariu. Urmatorii șase jucători care au contracte valabile sunt: Filip Despotovski – căpitanul echipei, Şerban Paşcan, Liviu Cristudor, Andrei Spînu, Mihai Dumitrache şi George Zahar.

Pregătirile în vederea noului sezon vor demara pe 15 august pe plan local, iar după acomodare  jucătorii vor pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, unde vor continua pregătirea. 

Campionatul va debuta pe 7 octombrie, când Arcada va primi vizita celor de la CSM Bucureşti, iar primul meci oficial se va disputa în cadrul Supercupei României, Arcada – Municipal Zalău, pe 30 septembrie, la Ploieşti.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.