Nikolay JELIAZKOV: Am jucat prost ultimul meci de la Craiova

Vicecampioana României, SCM Universitatea Craiova s-a impus în trei seturi în fața campioanei României, Volei Municipal Zalău, după o oră și 12 minute de joc, în al doilea meci din cadrul turneului final, locurile 1-6, al ligii naționale la volei masculin.

“A fost un rezultat prost pentrut noi. Cu siguranță, ne așteptam la mai mult de la acest meci, ca de exmplu:  volei în primul rând, iar în al doilea rând, să marcăm puncte ca să câștigăm. Din păcate, am jucat foarte prost, și l-am pierdut pe Leo în primul set. Cred că asta a fost o problemă psihologică, că s-a accidentat Leo și că nu va mai putea juca după. Nu am avut recepție bună, serviciul nu a fost bun, nu am reușit să intrăm bine în meci. Scorul a fost corect pentru că nu am jucat meciul la nivelul pe care îl puteam juca.” a declarat Nikolay JELIAZKOV 

După acest rezultat, Volei Municipal Zalău rămâne pe locul patru cu 44 de puncte acumulate la două puncte distanță de Craiova ocupanta locului cinci. În următoarea etapă campioana României, Volei Municipal Zalău primește vizita echipei CSM București, ocupanta locului șase în clasament, partida fiind programată pe data de 17 martie de la ora 16,30 în Sala Sporturilor din Zalău. 

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate