Nikolay JELIAZKOV: „Este important să fim concentrați și să luptăm pentru fiecare punct”

După victoria cu scorul de 3-0 în fața echipei Dinamo București, Volei Municipal Zalău va juca în deplasare manșa retur din 16-imile de finală ale Cupei Challenge cu Steaua București, partida fiind programată miercuri 5 decembrie de la ora 18,00 la Sala Sporturilor „Mihai Viteazul” din capitală.

În tur, Volei Municipal ZALĂU a câștigat cu scorul de 3-0, în fața „roș-albaștrilor” după 80 de minute de joc și sunt la un pas de calificarea în optimile de finală ale Cupei Challenge.

„Cu siguranță următorul meci cu Steaua va fi dificil, nu e nimic sigur, trebuie să luăm două seturi dar asta e foarte periculos, pentru că trebuie să abordam meciul ca și cum am avea nevoie de victorie. Am mai văzut în trecut, echipe în această situație care credeau ca va fi ușor, dar nu e deloc ușor. Este important să fim concentrați și să luptăm pentru fiecare punct, și să câștigăm meciul.” a declarat Nikolay JELIAZKOV.

Învingătoarea dublei manșe, dintre Steaua București si Volei Municipal Zalău, va evolua în optimile de finală ale Cupei Challenge, împotriva câștigătoarea partidei tur-retur, dintre Iraklis Petosferisi și Benfica Lisabona.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate