Noul monopost Ferrari, F138

Ferrari a anunţat că monopostul pentru sezonul 2013 va purta indicativul F138, parţial ca omagiu pentru ultimul sezon cu motoare V8 de 2.4 litri.

Noul monopost Ferrari, F138Din motive de superstiÅ£ie, Ferrari a evitat să utilizeze indicativul F2013 pentru monopostul din sezonul care va începe în luna martie, chiar dacă în ultimii ani a mizat pe o „reÅ£etă” care să indice anul competiÅ£iei.

În schimb, Scuderia a confirmat că noul monopost va purta indicativul F138. F provine de la Ferrari, 13 marchează sezonul 2013, în timp ce 8 reprezintă un omagiu pentru ultimul sezon în care vor fi utilizate motoarele V8 de 2.4 litri, înainte de schimbarea radicală prevăzută pentru sezonul 2014, în care vor debuta unităţile V6 de 1.6 litri.

Noul monopost F138 va fi prezentat în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 1 februarie, cu începere de la ora 11:30 (ora României). Lansarea va avea loc la sediul echipei de la Maranello şi cel mai probabil va fi transmisă în direct pe site-ul oficial al echipei.

Citește si...

Aur pentru România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run de la Funchal

Redacția

Rareș Toader completează lista atleților pentru Paris!

Szabi R

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More