O uncie de aur de la BCR pentru componenții Echipei Olimpice a României

Pentru a marca în mod special semnarea parteneriatului cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Banca Comercială Româna (BCR) a oferit o uncie de aur care să fie folosită la confecționarea insignelor pe care le vor purta componenții Echipei Olimpice care vor reprezenta România la Tokyo 2020.

“Cadoul nostru este o monedă de aur, o uncie de aur, menită să marcheze acest moment. Rugamintea noastră ar fi, dacă se poate, ca această uncie să fie topită și să facă parte din insignele pe care componenții lotului olimpic le vor purta la Tokyo”, a spus Sergiu Manea, CEO al BCR.

“Cred că cei care vor merge și vor face parte din Echipa României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, au un motiv în plus pentru a se pregăti și pentru a reprezenta România cu cinste acolo și a câștiga medalii. Vor avea cate puțin din acest premiu foarte frumos”, a spus la rândul su Mihai Covaliu, președintele COSR.

COSR și BCR au deschis oficial un parteneriat strategic pentru sprijinirea performanței sportive și dezvoltarea educației prin sport în România.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.