Oficial: Cristian Bartha, noul coordonator al echipei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău continuă seria transferurilor în vederea formării lotului pentru sezonul 2018-2019. Cel mai nou jucător cu care clubul a ajuns la o înțelegere este coordonatorul echipei naționale Cristian Bartha. În ceea ce privește stafful tehnic, acesta va fi alcătuit în continuare de antrenorii Nikolay JELIAZKOV antrenor principal și Bogdan Nicolae antrenor secund, aceștia au semnat un contract pentru sezonul următor 2018-2019, informează site-ul oficial al clubului zălăuan. 

Născut în data de 29 noiembrie 1985, Cristian Bartha este originar din Bucureşti, având 1.91 m.

Oficialii clubului au ajuns la o înțelegere cu Cristian Bartha, coordonatorul titular al echipei naţionale a României, care în ultimul sezon a evoluat la Tricolorul Ploiești echipă ce a reușit eventul. În sezonul 2015-2016 a jucat pentru SCM Universitatea  Craiova, echipă cu care a câştigat titlul național.

A debutat în prima divizie naţională la 16 ani, la Steaua Bucureşti (în sezonul 2001-2002), prestaţiile sale atrăgând atenţia unor cluburi din străinătate, iar din 2002 până în 2008 a evoluat în ligile inferioare din Franţa, pentru echipele Martigues, Salon de Provence, Annecy şi Chaumont VB 52.

Din 2014 s-a întors în ţară, la CS Arcada Galaţi, pentru care a jucat un sezon, înainte de a se transfera, în 2015, la Craiova, cu SCM Universitatea înregistrând cele mai bune performanţe ale sale, câştigând titlul naţional, evoluând în Liga Campionilor, unde echipa olteană a fost la un set distanţă de calificarea în Playoff 12, situându-se pe locul 14, în cele din urmă.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV