OFICIAL: Municipal Zalău s-a înscris în Liga Campionilor

Pentru Campioana României va fi a patra prezență în cea mai importantă competiție europeană, la volei masculin. În 2011-2013 clubul zălăuan a mai participat în Liga Campionilor, sub numele​ de Remat Zalău.

Ne bucurăm pentru eforturile conducerii clubului zălăuan,  alături de  finanţatori şi acţionari, că au găsit modalitatea de finanțare pentru a putea participa în Champions League.

“Suporterii noștri merită să vadă, după mai bine de patru ani, meciuri de Liga Campionilor. În sport totul depinde de bugetul, vom juca a în Liga Campionilor alături de cele mai bune echipe de volei din Europa.” a declarat preşedintele Vasile Coţa.

Echipa zălăuană a participat de trei ori în Liga Campionilor sub numele de Remat Zalău. În ediția din 2011 a terminat pe ultimul loc în Grupa D și a avut aversari precum, PGE Skra BELCHATOW, TRENTINO BetClic și VfB FRIEDRICHSHAFEN.

În ediția 2012 CEV Volleyball Champions League, echipa zălăuană a terminat pe locul al treilea cu patru puncte, după ce a obținut un punct pe terenul echipei Euphony ASSE-LENNIK, iar în ultimul meci din Grupa D, Rematul s-a impus în trei seturi. Campioana României din acel an a jucat în Grupa B alături de Zenit KAZAN, VfB FRIEDRICHSHAFEN și Euphony ASSE-LENNIK.

În ediția din 2013 Rematul a jucat în Grupa G alături de echipe câteva echipe cu renume european, Bre Banca Lannutti CUNEO, Asseco Resovia RZESZOW și Arago de SETE. Zalăul a terminat Grupa G, cu un punct câștigat acasă, după o partidă senzațională în fața echipei Arago de SETE.

Campioana României va trebui să treacă de turul preliminar pentru a juca în grupele Ligii Campionilor.

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.