Oina la Novaci

În perioada 10-12 mai 2012 s-a desfășurat la Novaci turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului școlar la oină pentru echipele de gimnaziu. Echipe din 7 județe ale tarii au participat la eveniment.

C11767ele 7 echipe participante la acest turneu,din judetele Neamț, Constanța,Călărași, Vâlcea, Sibiu, Arad, Sălaj, au obținut dreptul de a evolua în această fază a competiției după ce au câștigat etapa de zonă. Zona Olteniei a fost reprezentată în competiție de o echipă din județul Vâlcea.

Pentru a se desfășura în condiții foarte bune această competiție, Federația Română de Oină a trimis unii dintre cei mai buni arbitri pe care îi are în momentul de față.

Competiția a fost una foarte disputată după aprecierea profesorului Ion Todea, inspector școlar de specialitate în cadrul ISJ Gorj.

Echipa din judeţul Neamţ a fost câştigătoare, pe ultimul loc plasându-se echipa Constanța. Câștigătorii au primit medalii, cupe și diplome din partea organizatorilor. Gazde ale manifestării au fost Liceul Teoretic Novaci și școala generală din localitate.

Organizatorii acestui eveniment au fost Inspectoratul Scolat Judetean Gorj, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Gorj și Federația Română de Oină.

Citește si...

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la al şaselea său titlu de campioană a României

Ionuț Popa

Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Redacția

Finala Ligii Naționale începe duminică, la Cluj-Napoca!

Redacția

Rareș Toader, record al competiției în Dubai!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More